Boost social selling med Display nurturing

Social selling er jo i virkeligheden marketing. Ja, faktisk er det en slags drip marketing eller nurturing. Pointen er jo, at du ved at være aktiv med forskellige former for værdiskabende content, viser din målgruppe hvad du kan og hvad du står for. Og det smukke ved social selling er at dit budskab breder sig i din målgruppe ved hjælp af likes, kommentarer og shares – og du kan få tilladelse til at kommunikere direkte til dem, hvis de vælger at trykke ”Follow”. Svarer jo til en e-mail permission. Den er bare meget, meget nemmere at få.

Social selling og nurturing

Content driver trafik

Når du har produceret et godt stykke content i form af en artikel, rapport, analyse, e-bog, video eller hvad det nu måtte være, så er LinkedIn en fantastisk måde at få budskabet ud. Fordi du ofte vil være forbundet til personer med profiler, der minder om dig eller som er i din interessesfære – og de igen er forbundet til at andre personer, der ligner dem selv – så vil dit content og dermed dit budskab kunne nå nye kontakter. Nogle vil like, nogle vil share, andre måske kommentere eller endnu bedre Follow din virksomhed – og andre vil ikke.

Suppler med remarketing/nurturing

Du kan enten vælge at opslå dit content som person, f.eks. med Pulse, hvor artiklen ligger i LinkedIn – eller du kan opslå den som virksomhed med link til dit content på dit eget website. Det sidste har den fordel, at når personer på LinkedIn klikker på linket, så ender de på dit website. Har du et retargeting script liggende på dit website kan du derfor igangsætte en retargeting kampagne eller endnu bedre, et display nurturing forløb.

Hvorfor nurturing?

Med display får du endnu en påvirkningsmulighed. Du kan køre kampagner, tilbud eller hvad det nu måtte være, som måske ikke egner sig til LinkedIn. Eller du kan bruge det som supplerende kanal til dit content marketing. Det er jo ikke sikkert at alle ser dine opslag på LinkedIn – men så ser de måske dine display annoncer. Og alle dem som ”kun” klikker for at se artiklen, men hverken liker, sharer, kommentere eller specielt Follower – vil du alligevel kunne holde fast i gennem retargeting/nurturing.

Med denne metode kan du skabe kendskab og kundskab på tværs af digitale platform – og holde fast i kundeemner, det én gang er lykkedes dig at få skabt kontakt til – og forhåbentligt modne dem til nye varme leads.

Social Selling og nurturing
 

Andre artikler:

Dialog uden permission
OmnichannelLead Scoring
IP Targeting